• +420 603 495 229
  • Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Dva dny s didaktikou biologie 2023

Jedním z partnerů, kteří podpořili první ročník konference Dva dny s didaktikou biologie, pořádaný Pedagogickou fakultou UK ve dnech 9. a 10. února 2023, se stalo i SPN – pedagogické nakladatelství. Cílem této akce, akreditované MŠMT, bylo prohloubení odborné kvalifikace učitelů, propojení různých aktérů podílejících se na vzdělávání (učitelé, nakladatelé aj.) a možnost sdílet své zkušenosti s kolegy.

Akce předčila očekávání organizátorů, neboť se jí zúčastnilo více než 125 učitelů přírodopisu (2. st. ZŠ) a biologie (SŠ). Zajímavý program zahrnoval přednášky odborníků, praktické náměty pro výuku přírodopisu a biologie, ale i zajímavé workshopy.

Nás zaujala především přednáška Environmentální výchova mezipředmětově od Marie Hřebíkové nebo ukázka lekce didaktické hry Lesní podnik od Tomáše Brabce.

V rámci konference jsme účastníkům představili portfolio našich přírodovědných titulů a v závěru nechyběl ani prostor pro diskuzi s učiteli.

Děkujeme všem za cennou zpětnou vazbu a inspirativní setkání a těšíme se na příští ročník.

+ Přejít na stránky konference Jedním z partnerů, kteří podpořili první ročník konference Dva dny s didaktikou biologie, pořádaný Pedagogickou fakultou UK ve dnech 9. a 10. února 2023, se stalo i SPN – pedagogické nakladatelství. Cílem této akce, akreditované MŠMT, bylo prohloubení odborné kvalifikace učitelů, propojení různých aktérů podílejících se na vzdělávání (učitelé, nakladatelé aj.) a možnost sdílet své zkušenosti s kolegy. Akce předčila očekávání organizátorů, neboť se jí zúčastnilo více než 125 učitelů přírodopisu (2. st. ZŠ) a biologie (SŠ). Zajímavý program zahrnoval přednášky odborníků, praktické náměty pro výuku přírodopisu a biologie, ale i zajímavé workshopy. Nás zaujala především přednáška Environmentální výchova mezipředmětově od Marie Hřebíkové nebo ukázka lekce didaktické hry Lesní podnik od Tomáše Brabce. V rámci konference jsme účastníkům představili portfolio našich přírodovědných titulů a v závěru nechyběl ani prostor pro diskuzi s učiteli. Děkujeme všem za cennou zpětnou vazbu a inspirativní setkání a těšíme se na příští ročník.